اتوماسیون صنعتی و شبکه های ارتباطیفهرست: مقدمه
شبکه های صنعتی
سطوح سلسله مراتبی سیستم های اتوماسیون صنعتی
وسیله انتقال
روشهای انتقال
پروتکل MAP
ملاحظات طراحی
هزینه COST
عملکرد(کارایی) Performance
عوامل تعیین کننده عملکرد شبکه های ارتباطیسرویس یا عملیات شبکه Service Or Network Functionalityتحمل پذیری محیط Tolerance For Environmentوسیله فیزیکی انتقال Physical Mediaقابلیت توسعه Expandabilityنگهداری Maintenanceامنیت Securityملزومات ارتباطی سیستم های اتوماسیون صنعتیفرایند طراحی شبکه ارتباطیامکان سنجی Feasibility Studyتجزیه و تحلیل Analysis طراحی Design
اجرا Implementation
نگهداری و به روز رسانی Maintenance and Upgrade
سیستم های اطلاعاتی اقتصادی
شبکه کنترل کننده محلی (CAN)
پیچیدگی Master , Slave
اصول شبکه ای کردن
اصطلاحات
چکیده مقاله: پیشرفت فن آوری اینترنت و شبکه های ارتباطی در دهه های اخیر ایجاب می نماید تا به لزوم بکارگیری شبکه های ارتباطی در صنعت و در این راستا شبکه ای کردن دستگاهها و سنسورهای صنعتی بپردازیم. در این مقاله نگاهی اجمالی به اتوماسیون صنعتی و نقش شبکه های ارتباطی در توسعه صنعت داریم. در ابتدا با بیان تاریخچه اتوماسیون صنعتی , به ذکر اطلاعات پایه اعم از سطوح سلسله مراتبی اتوماسیون صنعتی و پروتکل MAP ( پروتکل اتوماسیون صنعتی) می پردازیم. در ادامه ملزومات اساسی طراحی و ارتباطات قسمتهای مختلف یک شبکه صنعتی شرح داده می شود و با اشاره به توسعه شبکه های ارتباطی به نقش ارزنده اتصال دستگاهها و سنسورها در دنیای صنعت می پردازد.
انواع شبکه های صنعتی با ذکر محاسن و معایب هر یک بررسی شده و نشان می دهد که چگونه می توانیم شبکه های سرعت بالا مانند Ethernet را با شبکه های سطح پایین تر (مانند : Fieldbus) جهت افزایش کارایی ترکیب نمود و همچنین اهمیت استفاده از پردازنده ها و رابطهای کامپیوتری در مدیریت هرچه بیشتر اطلاعات تبادلی و chip های از قبل برنامه ریزی شده (Asic) شرح داده می شود. در پایان با بیان پیشنهادهایی جهت طراحی یک شبکه ارتباطی در صنعت به کار خود خاتمه می دهد.