فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه ………………………………………
مجریان طرح – محل اجرای طرح – هدف از ا جرای طرح ….
بازاریابی – عملیات اجرای طرح ………………….
کل هزینههای اجرای طرح – منابع هزینه طرح ………..
وضعیت کلی طرح – انواع مواد اولیه مورد نیاز طرح ….
وضعیت زمین محل اجرای طرح ……………………..
استهلاک و تعمیر و نگهداری ……………………..
ساختمانهای مورد نیاز و برآورد هزینه اجرای آن ……
ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز و برآورد هزینه خرید .
برآورد هزینه تأسیسات …………………………
هزینه وسایط نقلیه و تجهیزات اداری ……………..
سرمایه در گردش مورد نیاز ……………………..
پیش بینی تولید برای سه سال اول بهرهبرداری ………
مراحل اجرای و زمانبندی شده طرح ………………..
خلاصه سرمایه گذاری طرح ………………………..
منابع تامین سرمایه گذاری طرح ………………….
نیروی انسانی مورد نیاز طرح ……………………
پرسنل موجود و مورد نیاز ………………………
برآورد هزینههای تولیدی و عملیاتی طرح …………..
پیش بینی حسابهای عملکرد سود و زیان …………….
پیش بینی گردش وجوه نقدی ………………………
پیش بینی جدول بازپرداخت اصل اقساطی تسهیلات اعطائی ..
از آنجائیکه سرچشمه اصلی عقب ماندگی کشورهای توسعه نیافته و عقب نگه داشته شده ناتوانی نهادین بخش کشاورزی و دامی تولیدات غذائی است و متأسفانه کشور ما با جمعیت روز افزون شدید خود بخصوص در زمینه مواد غذائی مورد نیاز فعلی و آتی خود با مشکلات زیادی مواجه میباشد. لذا تهیه طرحهایی برای رفع این مشکلات و اجرای پروژههائی که موجبات افزایش تولید و راندمان مواد غذائی را در پی داشته باشند بسیار حائز اهمیت است.
افزایش تولید در رسیدن به خودکفائی در بخش کشاورزی، هم از نظر ایجاد امنیت غذایی برای مردم و هم از نظر کاهش وابستگی اقتصادی و سیاسی و جلوگیری از خروج ارز قابل توجهی که میتواند در سرمایهگذاریهای زیر بنایی صنعتی باعث توسعه و رشد اقتصادی کشور شده بیش از پیش نمایان است.
خوشبختانه بعد از پیروزی شکوهمند اسلامی ایران با بذل و توجه مسئولین محترم نظام جمهوری اسلامی به بخش کشاورزی و دامپروری و گنجاندن برنامههای موفقی در قالب طرح پنجساله، اهمیت و نقش برنامهریزی و سرمایه گذاریهای زیر بنایی صنعتی باعث توسعه و رشد اقتصادی کشور شده بیش از پیش نمایان است.
خوشبختانه بعد از پیروزی شکوهمند اسلامی ایران با بذل و توجه مسئولین محترم نظام جمهوری اسلامی به بخش کشاورزی و دامپروری و گنجاندن برنامههای موفقی در قالب طرح پنجساله، اهمیت و نقش برنامهریزی و سرمایهگذاری صحیح در توسعه و شکوفائی استعدادهای کشاورزی را بر همگان روشن نمود.
استان اردبیل با پتانسیلهای نهفته خویش قبل از آنکه استان مطرح، تولید کننده محصولات زراعی باشد یک استان دام خیز است و مراتع سرسبز، شرایط مساعد تولید علوفه و اکولوژیکی منطقه ایجاد سرمایهگذاری در امر پرورش دام را بیش از پیش طلب مینماید. با توجه به مازاد علوفهای که در استان وجود دارد و به سایر استانها ارسال میشود، همچنین با صنعتی کردن بخش پرورش دام و سرمایهگذاریهای بیشتر میتوان اذعان داشت این استان بزودی قادر خواهد بود یکی از قطبهای بزرگ صادر کننده مواد پروتئینی به سایر استانها و کشورهای تازه استقلال یافته همجوار باشد.