دانلود پروژه بررسی عوامل موثر بر دوست یابی های اینترنتی بین دانشجویان
بررسی عوامل موثر بر دوست یابی های اینترنتی بین دانشجویان ۱۸۳۰ ساله
فهرست مطالب
فصل اول : کلیات تحقیق ۴
مقدمه ۴
۳-۱ اهمیت و ضرورت مسئله : ۶
۴-۱ سوالات پژوهش : ۷
۵-۱ تعریف مفاهیم : ۷
فصل دوم : مطالعات اکتشافی و مرور پیشینه تحقیق : ۹
۱-۲ پیشینه داخلی ۹
۳-۲ نظریه کارشناسان : ۱۲
فصل سوم ۱۶
فصل چهارم ۲۱
فصل ۵ : فرضیات تحقیق ۲۲
۳-۵ متغیرهای پژوهش : ۲۳
۴-۵ تعریف عملیاتی : ۲۳
پرسشنامه ۲۳
فصل ششم : ضمائم ۲۶
موضوع مصاحبه : نگرش افرادنسبت به chat 27
براساس جدول فوق ۰٫۴۶پاسخگویان خیلی کم,۰٫۱۶کم۰٫۲۴زیاد۰٫۱۰خیلی زیاددرهنگام چت از چتروم عمومی استفاده می کنند ۴۱
براساس جدول فوق ۰٫۴۲پاسخگویان خیلی کم,۰٫۲۸کم۰٫۱۴زیاد۰٫۱۶خیلی زیادنسبت به روابط اینترنتی کنجکاو بوده اندد ۵۵
براساس جدول فوق ۰٫۲۲پاسخگویان خیلی کم,۰٫۲۶کم۰٫۳۴زیاد۰٫۱۶خیلی زیاداز وقتشان رادر روز صرف بودن بادوستان می کنند ۵۷
منابع ۷۸
فصل اول : کلیات تحقیق
مقدمه
انسان امروز دز جامعه ای زندگی می کند که نیازمند برقراری رابطه با محیط اطراف و افراد حاضر در جامعه خویش می باشد .
جهان امروز به دنیای الکترونیک و دهکده جهانی معروف می باشد که در این دهکده جهانی افراد از هر سوی دنیا با هر ملیت و هر عقیده ای که باشند در آن حضور می یابند و با یکدیگر تبادل نظر و مبادله اطلاعات می نمایند .
یکی از این ارتباطات ، ارتباط از طریق دنیای اینترنت و گفتگوهای چند نفره در اتاق های گفتگوی چت می باشد . که افراد از هر سوی دنیا با عقاید و اعتقادات متفاوت وارد این اتاق های گفتگوی چت شده و با یکدیگر ساعتها بی آنکه متوجه گذر زمان باشند به گفتگو می پردازند البته از نوع نوشتاری .
حال در این پژوهش سعی بر آن است تا انواع گفتگوها از طریق چت و انواع روم های موجود را بررسی کنیم . و اینکه آیا این ارتباط می تواند سالم باشد یا خطر آفرین برای نسل حاضر است .
افراد چت را فقط بعنوان ابزاری برای سرگرمی و گذران وقت می دانند و نه وسیله ای برای آموزش از راه دور و ارتباط آفرینی با دوستانی از هر سوی دنیای بیکران .
در این پژوهش علل کشش و جاذبه دو جنس مخالف به یکدیگر و چرا انتخاب یکدیگراز طریق چت مورد بررسی قرار خواهد گرفت .
و چرایی بیشتر وقتی خود را نشان می دهد که جوانان ۳۰-۲۵ ساله ایرانی هنوز ساعتها وقت خود را صرف چت میکنند و چرا باید جوانی که به این سن و سال هنوز به خط مشی واقعی زندگی خود دست نیافته باشند ؟ و وقت خود را پای کامپیوتر و بیهوده گرایی بگذراند.
و اینکه در نهایت بدانیم در دنیای امروز چت خوب یا بد؟
۲-۱ بیان مسئله :
می توان گفت که شبکه اینترنت همانند یک محل مجازی ملاقات عمومی شهروندان جهانی است ، یک نقطه تلاقی عمومی است که در آن میلیونها نفر بیش از ۱۵۵ کشور جهان با هم در رابطه قرار میگیرند و سازمان عظیمی است که نظم آناز پیش تا حدودی تنظیم شده است. آنان در هر آن به کسب اطلاع درباره چیزها ی مختلف ، گفتگو ، بازی ، تجارت ،جستجوی علمی ، مشاهده تصاویر مختلف ، استماع صداها و آهنگها ، مشاهده فیلم ها و بسیاری اقدامات دیگر می پردازند . قاعده کلی حاکم بر اینترنت استفاده از اطلاعات به گونه ای آزاد است . ( محسنی ، ۷۱،۱۳۸۰ )
واقعیت آن است که این نظام ارتباطی تا به حال حداقل در کلیت آن در ابعاد جهانی نظارت نشده آزاد ، خصوصی ، همگانی و نیز تنوع و تکثرگرا باقی مانده است ، هر چند سانسورها و نظارتها می تواند حداقل در بخشی از جهان در آن مداخله داشته باشد . مبالغه آمیز نخواهد بود که اینترنت را از مهم ترین فصول جامعه اطلاعات بدانیم . برای برخی از قشرهای جامعه ما « اینترنت» نامی کم و بیش آشنا ، اما در عین حال مبهم و اسرار آمیز است . نامی که دانستنیهای پراکنده درباره آن همواره در طول چند سال اخیر رو به افزایش بوده است و توسعه و تحول سریع آن هم سبب گردیده است که اطلاعات در این باره به سرعت کهنه شود. ( محسنی ، ۱۳۸۰ ،۷۱ )
اینترنت در حکم مخزنی از اطلاعات خوب و بد ، زشت و زیبا ،اخلاقی و غیر اخلاقی می تواند تلقی شود ، البته مسئله در این است که مرزهای میان این صفات دوگانه را جامعه های مختلف چگونه تعریف کنند ، با اتصال به شبکه اینترنت می توان با دیگران رابطه برقرار کرد ، از اطلاعات علمی ، سیاسی ، ادبی ، تاریخی و … بهره مند شد .
( محسنی، ۱۳۸۰، ۷۱ )
چت به معنای گفتگوی عامیانه بین افراد مختلف می باشد . در محیط اینترنت معنای این فناوری گفتگو در اتاقهای خصوصی و عمومی است و به سطح برخورداری و استفاده افراد از آن بستگی دارد .
:: موضوعات مرتبط:
پروژه ها ,
,
:: برچسبها:
دانلود پروژه بررسی عوامل موثر بر دوست یابی های اینترنتی بین دانشجویان ,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0